KoiSari tarjoaa kodinomaista eläintenhoitopalvelua, trimmausta, koiranhierontaa, kissojen hoitoa ja muiden pienlemmikkien  hoitolapalveluita ja myös päivähoitopalveluja sopimuksen mukaan.  

KoiSarissa tarjotaan  hyvää ja erinomaista hoitoa ja huolenpitoa kodinomaisissa tiloissa. 

Tarjoamme lemmikeille myös luksusta sitä että, pääsee ulos milloin haluaa ja saa paljon rapsutuksia kun haluaa, olemme aina paikalla eläimiä varten.

Haluaisin tarjota lemmikeille stressittömän ilmapiirin, maaseudun rauhassa, lemmikin tarpeita kuunnelle.

Koira- ja Kissa- asiakkailla hoitolassamme oma televisio, eikä siinä osassa käytetä häkkejä, vaan tilaan on yhtä  sviittiä. – Sviitti on yksityinen paikka, jonne koira pääsee halutessaan lepäämään omaan petiinsä, tai sohvalle jos niin haluaa.

Turvallisuus ja hyvinvointi ovat kulmakiviä kaikille meidän toiminnalle. Pyrimme toimimaan aina eläintä kunnioittaen ja rauhassa.  Myös trimmauksissa ja muissa hoidoissa pyritään tekemään asiat eläintä kunnioittaen.

Ulkoilua varten taas vieraille on aidattu puuhamaa, jota koirat pääsevät käyttämään henkilökunnan valvonnassa useita kertoja vuorokauden aikana lenkkien lisäksi.

Lomasi aikana elämestä pidetään hyvää huolta paikalla on aina ammattitaitoinen eläintenhoitaja ja omistajan ei tarvitse huolentia lemmikkieläimen oloista loma tai työpäivän aikana.  

Sijainti mahdollistaa turvallisen ympäristön ja hyvät lenkkeilymaastot kaiken kokoisille koirille.

Hoitolamme tilat ovat turvalliset, tilavat ja eläinlääkärin hyväksymät.
Hoitolassa on koirille miellyttävät lattiapinnat.  Hoitokoiran yksiössä on oma rauha muilta koirilta sekä ikkunat josta näkee ulos. Päivisin meillä on aina radio päällä hoitolassa ja öisin yövalo. 

Kissat  pääsevät ulkoilemaan kesällä,    kissoille olevaan ulkotarhaan niin halutessa. 

Pyrin järjestämään kaikille eläimille hyvän ja turvallisen paikan olla hoidossa lomasi ajan. 

Toimita-ajatuksena on että lemmikkisi ei tarvitse olla yksin vaan hoidan kuin omaani. 

Ystävällisin terveisin

Sari Penttilä